16.03
2020
Konferenca
Formula uspeha za družinska podjetja

Formula uspeha za družinska podjetja

Predavatelj: | Lokacija: Grad Fužine, Ljubljana | Termin: 16.03.2020 ob 12:30 uri
Splošno je znano, da mora podjetnik nenehno pridobivati znanja in spretnosti, da lahko s svojim podjetjem (p)ostane najboljši na svojem področju. Ni pa podjetniku vedno znano, kako v podjetju zagotoviti transparentnost in skladnost poslovanja ter uvesti sistem upravljanja, ki bo podjetju zagotovil uspešno prihodnost, da ga bo nekoč lahko brez skrbi predal v skrbne roke drugih in za seboj pustil trajno sled.
Tega se še posebej zavedata dr. Andrej in Sonja Vizjak, ki sta na podlagi večletnih izkušenj in poslovnega znanja razvila formule uspeha družinskih podjetij. Na dogodku boste spoznali njune ugotovitve in videli formo vašega podjetja s perspektive zmagovalcev. Dobili boste navdih in zagon za poslovni preboj. Dogodek bo gostil uspešne podjetnike iz Slovenije in tujine, ki bodo na svojih primerih pokazali, kako lahko tudi vi naredite poslovni preboj v vašem podjetju, (p)ostanete najboljši na svojem področju in za seboj pustite trajno sled.

Več o konferenci in prijavite se lahko na spletni strani https://www.planetgv.si/druzinsko-podjetnistvo/
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo